سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از قریش پرسیدند ، فرمود : ] اما خاندان مخزوم : گل خوشبوى قریش‏اند ، دوست داریم با مردانشان سخن گفتن ، و زنانشان را به زنى گرفتن . امّا خاندان عبد شمس : در رأى دور اندیش‏ترند و در حمایت مال و فرزند نیرومندتر . لیکن ما در آنچه به دست داریم بخشنده‏تریم ، و هنگام مرگ در دادن جان جوانمردتر ، و آنان بیشتر به شمارند و فریبکارتر و زشت کردار ، و ما گشاده زبان‏تر و خیرخواه‏تر و خوبتر به دیدار . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :7
بازدید دیروز :1
کل بازدید :20791
تعداد کل یاداشته ها : 11
103/9/28
2:26 ع

خوانندگان محترم نشریه بی سیم ؛ برای دانلود شماره نهم نشریه بی سیم از لینک زیر استفاده نمایید . لازم به ذکر است این شماره فقط به صورت اینترنتی منتشر گردید. برخی عناوین مهم این شماره به شرح زیر است :

درس امام به امت

اقتصاد مقاومتی و سبک زندگی

روابط اجتماعی پیامبر با جوانان

مسجد باید این گونه باشد

حرف های حساب یک نوجوان

چرا امام گفت : جمهوری اسلامی

بیداری اسلامی و ضرورت باز شناسی انقلاب اسلامی

تحریم ؛ تهدید یا فرصت

دانلود با کیفیت متوسط

دانلود با کیفیت بالا


  
  

آقا بیا تدارک اطعام با بسیج
پرچم زدن به گوشه هر بام با بسیج
گر چه پر است دام ز بعد ظهورتان
منحل نمودن خطر دام با بسیج
کرب و بلا مجال شما با سران کفر
یکسر نمودن خطر شام با بسیج
گرچه شهید راه تو عیسی بن مریم است
آقا قبور قطعه گمنام با بسیج


  
  

فرمانده حوزه مقاومت بسیج مهدیه به همراه فرمانده پایگاه مرکزی و چند تن از بسیجیان این حوزه در هفته دفاع مقدس جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدای گرانقدر از خانواده سردار شهید جعفرخانی دیدار کردند و پای صحبت های همسر گرانقدر شهید و برادر بزگوار ایشان نشستند . شهید جعفرخانی  به همراه شهید حسین پور ؛ 13 شهریور سال 1390 در ارتفاعات شمال غرب و در درگیری با گروهک پژاک به شهادت رسیده بود . 


91/7/5::: 9:6 ع
نظر()
  
  
سلمان رشدی بنیان‌گزار اهانت به رسول گرامی اسلام (ص) بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به حساب می‌آید که این راه را برای دشمنان حقیقت باز کرد؛ بعد از وی افراد مختلفی سعی کردند از راه کاریکاتور، مقاله، فیلم و به آتش کشیدن قرآن کریم عمق کینه خود را به بهانه آزادی بیان علیه اسلام ابراز کنند که آخرین مورد آن ساخت و نمایش فیلمی است در باره شخصیت پیامبر گرامی اسلام در امریکا که سراسر توهین بر علیه ایشان است!
سوال این است، غرب که می‌داند مسلمین به ویژه بعد از این بیداری اسلامی حساسیت خاصی نسبت به اعتقادات خود دارند پس چگونه به خود اجازه می‌دهند بی پروا به ساحت عزیزترین انسان از نظر مسلمانان اهانت نماید؟ در پاسخ به این سوال پاسخ‌های ذیل مطرح شده است؛
1- سرپوش گذاشتن بر مشکلات: کارشناسان معتقدند غرب از نظر سیاسی، اقتصادی و اجتماعی به شدت دچار مشکل شده است، از طرفی در خارج نیز دیکتاتورهای وفادار به آنان در حال سقوط هستند به همین جهت آینه تیره و تاری در انتظار آنان است، در نتیجه برای سرپوش گذاشتن بر این مشکلات با اهانت به پیامبر و جریحه‌‎دار کردن احساسات مسلمانان همه تیترهای خبری اختصاص به این موضوع یافته و برای مدتی هرچند کوتاه اذهان مردمشان منحرف می شود.
2- اعتقادات غربی ها: یک نگاه دیگر این است که منشا این گونه توهین‌ها به اعتقادات غربی ها بر می‌گردد، تحمل دیدن بیداری اسلامی و نیز بیداری سایر ملل و تلاش آنان برای رهایی از سیطره غرب دشوار است و این اقدامات بر اساس باورهای غلط آنان به طور طبیعی بروز پیدا می کند.
3- ترس از گسترش اسلام: آمارها نشان می دهد میزان گرایش به اسلام در غرب به شدت در حال افزایش است در نتیجه قدرتمندان نگران وضعیت خود هستند و برای جلوگیری از نفوذ بیشتر اسلام سعی در تخریب چهره این دین عزیز دارند.
4- ایجاد بی‌تفاوتی در میان مسلمانان: غرب علی‌رغم آگاهی نسبت به حساسیت و علاقه مسلمین به پیامبر گرامی اسلام (ص) عمدا به میزان توهین ها افزوده است و می خواهند به مرور زمان از این حساسیت کاسته شود؛ پس تکرار اهانت ها برای کاهش حساسیت‌هاست.
5- نجات صهیونیست‌ها از انزوا: یک نگاه دیگر حاکی از این است که با توجه به تحولات منطقه، صهیونیست‌ها هیچگاه این گونه در انزوا قرار نگرفته بوده اند به همین منظور در صدد بر افروخته شدن یک جنگ صلیبی دیگر بین غرب و مسلمین هستند که تنها راه آتش افروزی، تحریک مسلمانان با استفاده از روش اهانت است.
در مجموع همه عوامل فوق در وقوع چنین حوادثی موثرند ولی به نظر می‌رسد رهایی از مشکلات داخلی و انحراف افکار عمومی مردم در غرب هدف اصلی است هر چند کینه تاریخی غربیها نسبت به مسلمین قابل اغماض نیست.
و در آخر مهم این است که مسلمین با وحدت و همدلی در دفاع از ارزشها و اعتقادات خود قیام کرده و به دشمن ثابت کنند که تار موی رسول خدا را با همه جهان عوض نخواهند کرد.

91/7/2::: 9:54 ص
نظر()
  
  
مسجد به عنوان جایگاه عبادت مسلمانان، از مهم‌ترین نهادهای جامعه‌ی اسلامی با کارکردی چندمنظوره به شمار می‌آید و همواره در طول تاریخ اسلام نقشی بنیادین و اصلی ایفا نموده است. در پیروزی انقلاب اسلامی، مسجد به عنوان پایگاه اصلی انقلاب نقش‌آفرینی کرد و امروز هم مسجد در کانون تحولات بیداری اسلامی در منطقه قرار دارد. اما مسجد مورد نظر اسلام و طراز انقلاب اسلامی چگونه باید باشد؟ حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز کشور و صاحب تفسیر «نور» ویژگی‌های لازم برای مسجد را این‌گونه برشمرده است:
1-مسجد در اسلام محلی است که باید استفاده‌ی چندمنظوره داشته باشد. در صدر اسلام مسجد کوفه محل مشورت، قضاوت، سؤال و جواب، عبادت و دیگر امور بود. مسجد باید به محور فعالیت‌های دینی و فرهنگی در جامعه‌ی اسلامی تبدیل بشود. مؤمنین باید مسجد را به عنوان محور فعالیت‌های خودشان قرار بدهند. حتی برنامه‌ی روزانه‌ی خود را با توجه به وقت نماز در مسجد تنظیم کنند. مؤمنین می‌توانند قرار ملاقات‌های خود را در مسجد قرار دهند.
2-مسجد باید به گونه‌ای باشد که همه‌ی مردم به‌راحتی در برنامه‌های آن شرکت کنند. این‌گونه نباشد که مسجد در اختیار حزب یا گروه خاصی باشد و این مسأله باعث شود که عده‌ای از مردم به مسجد نیایند. مراکز فرهنگی دیگر مانند حسینیه‌ها باید مؤید مسجد باشند و نه رقیب آن. این‌گونه نباشد که مثلاً در ایام محرم در کنار مسجدی یک حسینیه برپا شود و جوان‌ها به حسینیه بروند و پیرمردها به مسجد.در سال‌های دفاع مقدس، بیش از 90 درصد شهدای ما از مساجد بودند و نه از مراکز دیگر. بنابراین ما باید به مسجد بیش از آن‌چه که امروز بها می‌دهیم توجه کنیم. روحانیون ما باید توجه بیشتری به مسجد داشته باشند. این‌گونه نباشد که عده‌ای از روحانیون به خاطر مشغله‌ها‌ی دولتی مساجد را رها کنند. مسجد همواره در اولویت است.
3-مساجد ما باید علاوه بر این‌‌که محل عبادت، نماز و دعا باشند، هرکدام پاسخگوی یک نیاز مشخص و ویژه‌ای هم باشند. مثلاً یک مسجدی باشد که پاسخگوی شبهات جوانان باشد و بتواند برای کسانی که سالی یک بار و آن هم در شب قدر به مسجد می‌آیند، حرف داشته باشد. آدم شبهه‌دار مانند آدم تیرخورده است. باید تیر را از پایش کشید. باید شبهه‌ی او را برطرف کرد وگرنه شاید از دست برود.
4-ک مسجدی باشد که در آن برای بچه‌ها قصه بگویند. بچه‌ی کوچک که تحمل دعای طولانی را ندارد. بنابراین در کنار مساجد ما باید یک اتاقکی باشد که بچه‌ها در آن بازی کنند. برای آنها اشعار و سرودهای خوب دینی بخوانند. در یکی از کشورهای کوچک عربی برای بچه‌های ابتدایی سرود درست کرده بودند بر وزن این شعر فارسی که «من راست می‌گم همیشه، دروغ سرم نمی‌شه» آنها می‌گفتند «ساداتی ‌الائمه، بابُ نَجاة ‌الأمّة، اَوّلهم علیٌّ، آخرهم مهدیٌ». باید برای بچه‌ها خوراک بچگانه درست کنیم و در مسجد این خوراک را عرضه کنیم.
5-ک مسجد دیگری باید باشد که برای اساتید دانشگاه برنامه‌های ویژه داشته باشد. منبر و وعظ و نماز و امام جماعت این مسجد باید جور دیگری باشد. یعنی ما باید برای انواع نیازها، انواع پاسخ‌ها را در مسجد عرضه کنیم. در حدیث داریم کسی که به مسجد برود، هشت مطلب نصیبش می‌شود. یکی از آنها علم مستطرف است. علم مستطرف یعنی حرف تازه. یعنی پیشنماز باید هر روز مطالعه‌ی جدید کند و مطالب جدیدی را به مردم عرضه کند.
6-درب مسجد نباید بعد از نماز بسته شود. این آفت مسجد است. در خیلی از مسجدها نماز که خوانده می‌شود، درب مسجد بسته می‌شود. توجیه‌شان هم این است که ما نمی‌توانیم یک مسجد بزرگ را با کولرها یا بخاری‌ها و چراغ‌های روشن باز نگهداریم برای این‌که یک نفر می‌خواهد نماز بخواند. بله این درست است، اما شما می‌توانید در حیاط مسجد، یک جایی را بگذارید مخصوص نماز خواندنِ بعد از وقت جماعت. یک وقت کسی مسافر است، رهگذر است، می‌خواهد نماز بخواند، درب مسجد باید باز باشد.
7-غیر از صدای اذان نباید صدایی از مسجد پخش شود؛ چه به اسم مناجات، چه به اسم پیش‌خوانی یا سحرخوانی. هیچ مرجعی اجازه نمی‌دهد که شما قبل از اذان صبح مردم را از خواب بیدار کنید. فقط برای اذان می‌شود مردم را برای نماز از خواب بیدار کرد.
8-کاشی‌کاری‌های مسجد باید در موضوعات و معارف مسجد و قابل استفاده برای مردم باشد. مثلاً شکیات نماز، شرایط امام جماعت و آداب مسجد را با خط خوانا و زیبا در آن نوشته باشند. یعنی کاشی‌کاری‌ها باید الهام‌بخش باشد. ما آمده‌ایم با خط کوفی که هیچ‌کس از آن سر در نمی‌آورد، آیات و روایات را در کاشی‌کار‌ی‌های مساجد می‌نویسیم و مثلاً دیوار مسجد را تزئین می‌کنیم. این خطوط ناخوانا چه فایده‌ای دارد؟
9-وقتی مردم به مسجد می‌روند، باید زینت‌های خودشان را همراه ببرند. قرآن صریحاً گفته: «یا بَنی ‌آدَمَ خُذُوا زینَتَکُمْ عِنْدَ کُلِّ مَسْجِدٍ» (اعراف، 31) مؤمنان باید با بهترین لباس و عطر در مسجد حاضر شوند. آیه‌ی دیگر می‌فرماید «الْمالُ وَ الْبَنُونَ زینَةُ الْحَیاةِ الدُّنْیا» (کهف، 46) اموال و اولاد زینت است. مسجد می‌روی، زینتت را همراهت ببر. یعنی دست فرزندت را بگیر و او را هم به مسجد ببر. مال زینت است. یعنی مسجد می‌روی پول همراهت ببر تا فقیری سیر شود یا نیاز مؤمنی برطرف شود.
10-خادم مسجد هم باید کسی باشد که اولاً جوان، خوش‌صدا و خوش‌قیافه باشد. ثانیاً استاد قرآن باشد و خودش بتواند به بچه‌های محله قرآن بیاموزد و سوم این‌که حداقل تحصیلاتش دیپلم باشد. اگر جوانی این‌گونه بود می‌تواند خادم مسجد شود و زندگیش هم از این طریق تأمین شود.